JOIN SOMETHING NEW

05.05.2013 00:56

Český globální projek, který má zajímavou myšlenku a jejímž zakladatelem je český úspěšný podnikatel Martin Hausenblas. Se společníkem do projektu investovali již více než 25 milionů Kč a přišli se zajímavým produktem a taky s příležitostí, jak si vydělat peníze.



Za projektem stojí úspěšný podnikatel Martin Hausenblas. Viz krátké video...

 

 

,Nevyžadujeme žádné poplatky ani závazky (a nikdy nebudeme) to platí na vždycky". Jen profitujte ze sdílení skvělé služby v rámci Vaší komunity. Je jenom na Vás, kolik času investujete.

Pokud budete projekt JoinSomethingNew sdílet s ostatními, tak si můžete zajistit velkou skupinu a mít tak náskok před ostatními lidmi a pak si můžete vytvořit větší příjmy. V back office po registraci také máte kalkulačku předpokládaných zisků, takže můžete pro určitou inspiraci si udělat simulaci. V back office po registraci také najdete videa v 10 jazycích vč. českého.

 

Produkt, který byl představen 1.května a to mobilní aplikace Liftago Taxi

A který je jedinečný, protože nikde jinde na světě ještě nic takového není. A Liftago Taxi již brzy uvede na trh své první mobilní aplikace, které zpříjemní a zefektivní taxi službu nejen pro pasažéry, ale také pro řidiče.

Celé je to velmi zajímavé jak pro lidi, tak pro majitele taxi služeb a navíc ještě každý může díky tomu profitovat. Tato aplikace nabízí mnoho zajímavých možností.

Připojte se do JoinSomethingNew zdarma ZDE, stačí zadat pouze email.