Liftago Taxi - nová mobilní aplikace

27.05.2013 20:25

Projekt  JOIN SOMETHING NEW představuje svoji 1. mobilní aplikaci LIFTAGO TAXI

Liftago Taxi je zcela nová technologická služba, která prostřednictvím mobilních aplikací propojuje pasažéry  (s aplikací Liftago Taxi) a taxikáře (s aplikací Liftago Driver) a poskytuje tak výhody všem zúčastněným.

  • Pasažéři se mohou těšit na spolehlivější a lepší taxislužbu. Přes aplikaci bude možné vybrat si řidiče dle hodnocení, dle ceny, nebo třeba i podle čekací doby. V aplikaci totiž přesně uvidíte, kde se zrovna Taxi nachází.
  • Řidiči získají přístup k více zakázkám, přičemž zaplatí pouze minimální, pevně stanovený poplatek za každou objednávku, kterou prostřednictvím aplikace Liftago obdrží. S Liftago aplikací tak mohou poskytovat lepší služby a získat tak více svých stálých zákazníků. A navýšit si tak svůj zisk. 
  • Marketéři (třeba i vy, pokud se připojíte k projektu) nemusí nikomu nic prodávat. Marketéři a jejich komunita jsou finančně odměňováni za šíření těchto aplikací mezi taxikáře a pasažéry. Veškeré aplikace jsou zdarma ke stažení. Příjem do komunity vzniká z objednávek taxislužby přes aplikaci Liftago. Marketéři neplatí žádné poplatky ani při vstupu, ani při používaní aplikace.

Připojte se do JoinSomethingNew zdarma ZDE

(stačí zadat pouze email)                           

 

 

 

               

 

Český úspěšný podnikatel Martin Hausenblas, zakladatel projektu JOIN SOMETHING NEW představuje novou mobilní aplikaci LIFTAGO, která by měla do ostrého provozu přijít během června.