Liftago Taxi

 

Český úspěšný podnikatel Martin Hausenblas, zakladatel projektu JOIN SOMETHING NEW představuje novou mobilní aplikaci LIFTAGO, která by měla do ostrého provozu přijít během června.  

 

 

  • Liftago Taxi je zcela nová technologická služba, která prostřednictvím mobilních aplikací propojuje pasažéry  (s aplikací Liftago Taxi) a taxikáře (s aplikací Liftago Driver) a poskytuje tak výhody všem zúčastněným.

 

  • Pasažéři se mohou těšit na spolehlivější a lepší taxislužbu. Přes aplikaci bude možné vybrat si řidiče dle hodnocení, dle ceny, nebo třeba i podle čekací doby. V aplikaci totiž přesně uvidíte, kde se zrovna Taxi nachází.

 

  •  Řidiči získají přístup k více zakázkám, přičemž zaplatí pouze minimální, pevně stanovený poplatek za každou objednávku, kterou prostřednictvím aplikace Liftago obdrží. S Liftago aplikací tak mohou poskytovat lepší služby a získat tak více svých stálých zákazníků. A navýšit si tak svůj zisk. 

 

  • Marketéři (třeba i vy, pokud se připojíte k projektu) nemusí nikomu nic prodávat. Marketéři a jejich komunita jsou finančně odměňováni za šíření těchto aplikací mezi taxikáře a pasažéry. Veškeré aplikace jsou zdarma ke stažení. Příjem do komunity vzniká z objednávek taxislužby přes aplikaci Liftago. Marketéři neplatí žádné poplatky ani při vstupu, ani při používaní aplikace. Taxikář může být zároveň i marketérem a ze svých zákazníků si může vytvořit silnou komunitu.

 

 

Připojte se do JoinSomethingNew zdarma ZDE

(stačí zadat pouze email)